čtvrtek 27. listopadu 2014

Maybelline Fit me korektor

Tento korektor musím hodnotit velmi kladně. Když jsem na něj četla recenze u zahraničních blogerek, tak jsem věděla, že ho musím mít. Udělala jsem dobře, že jsem si ho koupila.

Je tekutý, takže ideální na zakrytí kruhů pod očima. Krytí je střední, skvěle se nanáší aplikátorem s houbičkou. Korektor je lehký a krémový, dobře se roztírá a vůbec neleze do vrásek ani se neslévá, dlouho vydrží. Balení je úzké a elegantní, nemám mu co vytknout.

Spousta lidí je nazývá dupe Nars Radiant creamy concealeru, který mně osobně ale vůbec nazaujal, takže podobnost kromě obalu a místa určení nevidím. Výhodou je, že je po vklepání vysoce krycí avšak neviditelný. S dobrým podkladem (krémem) nezalézá do vrásek a vydrží mi celý den. Dobře kryje i jiné nedostatky pleti, ale já ho mám čistě jako korektor tmavých kruhů pod očima.




Za mě nejlepší drogerkový korektor, hezky zakryje kruhy pod očima, nezálézá do vrásek, odstín mi vyhovuje, dobrý aplikátor, pro mě je to favorit. Podle mě se dá tento korektor srovnávat i s mnohem dražšími.

4 komentáře:

  1. Taky mám tenhle korektor nějakou tu dobu a nemůžu si ho vynachválit. Určitě nejlepší korektor z drogerie, který jsem kdy měla!:)
    Už mi dochází a můj perfektní odstín 20 sand nějak zmizel ve všech prodejnách. Škoda no, ale tak snad ten světlejší jako korektor by se mohl taky hodit.

    http://sunstreetbymonica.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Týjo vypadá dobře, nevíš jestli se dá sehnat normálně ve všech drogeriích? :-)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář děkuji ! :*